Annemarie van Doorn

Annemarie van Doorn

    Job Creator / Register Loopbaanprofessional

    088 20 50 100

    a.vandoorn@job-solutions.nl

U kunt mij omschrijven als een open en leergierig persoon die geïnteresseerd is in de mens en zijn/haar ontwikkeling. Ik heb jarenlange ervaring met coaching van werknemers die vastlopen in hun werk of in het kader van een tweede spoortraject op zoek zijn naar passend werk binnen of buiten de organisatie.

In mijn werk ben ik mens-, proces- en resultaatgericht waarbij u kunt rekenen op mijn integriteit, professionaliteit, autonomie, enthousiasme en daadkracht. Mijn missie is om mensen in beweging te brengen en te ondersteunen in het vinden van het gewenste levens-/loopbaanpad. Een pad naar meer werkgeluk, waar je jezelf mag zijn en er ruimte is om als persoon te groeien.