Bouchra Basoglu

Bouchra Basoglu

    Job Creator

    088 20 50 100

    b.basoglu@job-solutions.nl

Ik ben Bouchra, Job Creator binnen Job Solutions Zuid Holland. Na ruim 15 jaar als accountmanager te hebben gewerkt bij grote organisaties, kwam ik erachter dat ik iets miste, ik ben altijd een relatiebeheerder geweest, mijn goede resultaten waren gebaseerd op loyaliteit en wederzijds vertrouwen. Ondanks mijn succes in de sales, wilde ik meer voor de maatschappij betekenen.

Bij Job Solutions heb ik die leegte kunnen vervullen! Het werken met mensen die de juiste sturing en motivatie nodig hebben en vooral het gevoel wegnemen dat zij er niet alleen voor staan is mij op het lijf geschreven. Mijn oprechtheid en loyaliteit, naar klant en opdrachtgever maakt mij succesvol in mijn werk.

Het werken met verschillende culturen maakt het werk voor mij nog interessanter, want naast de Nederlandse taal spreek ik ook vloeiend Engels, Arabisch en Turks. Mijn klantenpakket is hierdoor heel divers en interessant, het wegnemen van de taalbarrières brengt zoveel opluchting en dankbaarheid bij de klant. Dit zorgt ervoor dat de klant zich beter begrepen voelt en dat maakt re-integratie een stuk toegankelijker en succesvoller. Omdat het voor de klant al een hele spannende stap is om een re-integratietraject in te gaan, is het erg fijn als hij/zij zich begrepen voelt in eigen taal.

Tenslotte, door mijn jarenlange sales ervaring heb ik een groot netwerk opgebouwd in de omgeving. Dat maakt het mogelijk om een duurzame plaatsing te realiseren op de arbeidsmarkt.