Carolina van Rooy

Carolina van Rooy

    Job Creator / Register Loopbaanprofessional

    088 20 50 100

    c.vanrooy@job-solutions.nl

Mijn naam is Carolina van Rooy en ik werk al 20 jaar als Register Loopbaanprofessional. Af en toe een periode in dienstverband, maar merendeels in mijn eigen bedrijf. In al die jaren heb ik diverse mensen begeleid. Van hoog tot laag opgeleid, gezond, met beperking, autochtoon en allochtoon. Dit doe ik betrokken, met aandacht, intuïtief en creatief.

Mijn uitgangspunt is dat iedereen van betekenis wil zijn en ook kan zijn, in de maatschappij. Ik ondersteun mensen in het ontdekken waar. Ik vind het belangrijk dat er een goede basis is. Die goede basis is in mijn ogen jezelf goed kennen. Ik bedoel hiermee dat je weet wie je bent (kwaliteiten, valkuilen, beperkingen), wat je interesseert, wat je belangrijk vindt in leven en werk, wat je ervaring is en vaardigheden zijn. Deze zelfkennis zorgt voor zelfvertrouwen en is een basis voor een goede profilering waarna er vervolgens gericht gezocht kan worden naar de kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Deze manier van werken gebruik ik in alle vraagstukken die ik binnen Job Solutions tegenkom.