Keurmerken & Certificaten

Keurmerken & Certificaten

Binnen het team:

Wij geloven in de kracht van diversiteit. Verschillende disciplines en achtergronden zorgen voor creatieve en effectieve oplossingen. Binnen ons team is er dan ook een brede diversiteit aan opleidingen en certificaten om u zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Gecertificeerde jobcoaches
Binnen het team hebben we een aantal gecertificeerde jobcoaches. Zij zorgen voor coaching op de werkvloer en waar nodig daarbuiten. Ook bieden we coaching voor mensen met een Wajong of WIA-uitkering.

Erkende RADI’s
Dit staat voor Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid. Kortgezegd is dit is een dienstverlening voor werkgevers gericht op o.a. de duurzame inzetbaarheid van personeel en verzuimpreventie.

Budget coaching
Onze budgetcoaches kunnen kandidaten helpen met het overzichtelijk maken van hun persoonlijk budget. Zij geven handvatten waarmee kandidaten meer inzicht krijgen en zelf aan de slag kunnen om hun financiën op orde te krijgen en te houden.

Gecertificeerde schuldhulpverlening
Als gecertificeerde schuldhulpverlener kunnen wij, naast het optreden als budgetcoach, ook helpen met het opzetten van schuldregelingen, advies, crisisinterventie, verzoekschriften en nazorg.

Erkende NLP Practitioner & Master
NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Met NLP leer je hoe je door middel van taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen. Wij zetten NLP in voor betere communicatie.

Gecertificeerd voor Talent Tool Re-integratie
Om erachter te komen wat je nog kunt en waar je kansen liggen kunnen wij testen van Pearson bij je afnemen. Deze testen zijn toonaangevend binnen de markt en zorgen voor duidelijke inzichten in je kennis en kunde.

NIP- registratie
Wij hebben NIP-geregistreerde arbeid- en organisatiepsychologen in dienst. Zij zijn deskundigen op het gebied van mens, werk en organisatie.

Noloc erkend
Iedereen mag zich een jobcoach of loopbaanadviseur noemen, het is geen beschermd beroep. Alleen jobcoaches en loopbaanadviseurs die Noloc erkend zijn hebben ook daadwerkelijk de nodige kennis, kunde en achtergrond om dit beroep uit te oefenen.

Onze certificaten en keurmerken
Job Solutions hecht waarde aan kwaliteit en transparantie, daarom zijn wij trots op onze keurmerken:

Blik Op Werk keurmerk
Dit keurmerk is voor bedrijven die actief een steentje bijdragen aan maatschappelijke participatie.

ECABO-leerbedrijf
Job Solutions is een erkend leerbedrijf, dit betekent dat studenten bij ons het vak kunnen leren.

Specialisaties
Behalve onze specifieke opleidingen en certificaten hebben wij ook nog een aantal bijzondere specialisaties in huis:

  • begeleiding in jouw eigentaal
  • budget coaching
  • taalpracticum
  • re-integratie over landsgrenzen
  • re-integratie over Europese grenzen
  • re-integratie in combinatie met GGZ  behandeling