Organisatie

Organisatie

Onze historie

Onze specialisatie is (gedeeltelijk) arbeidsongeschikten met diverse culturele achtergronden; door ons liever de kleurrijke medewerker genoemd. In 2005 zijn wij opgericht, sindsdien zetten wij ons dagelijks met veel passie in voor een duurzame arbeidsmarkt.

Wij zijn gestart met de begeleiding en bemiddeling voor klanten vanuit overheidsinstanties, zo werken wij intensief samen met het UWV en verschillende Gemeenten. Onze dienstverlening is in 2005 gestart in Noord-Brabant en heeft zich vanaf 2007 landelijk uitgebreid met verschillende vestigingen. Vanaf 2008 heeft Job Solutions zich ook gericht op het bedrijfsleven, hiermee zijn wij onder andere een sparringpartner geworden omtrent de Wet Verbetering Poortwachter en bieden wij een totaalpakket met betrekking tot inclusief werkgeverschap en diversiteit.

Onze missie en visie

Wij zijn Job Solutions, een full-service re-integratiebedrijf met een bijzondere expertise; wij zetten ons in voor een kleurrijke arbeidsmarkt. Met jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van re-integratie en verzuimmanagement zijn wij de ideale partner voor zowel publieke als private opdrachtgevers. Onze kracht? Diversiteit, flexibiliteit en toegankelijkheid. Met onze persoonlijke aanpak gaan wij altijd voor het beste resultaat op het gebied van re-integratie. Onze re-integratieadviseurs en jobcoaches (door ons ook wel job creators genoemd) zetten hun kennis en creativiteit in om klanten te ondersteunen en coachen naar een voor ieder passende oplossing. Met onze methode worden ook uitzonderlijke situaties op creatieve en constructieve wijze opgelost. Dit doen we zowel op het gebied van arbeidsbemiddeling als bij re-integratie trajecten.