Over ons

Organisatie

Welkom bij Job Solutions: Samen bouwen aan een duurzame arbeidsmarkt.

Bij Job Solutions hebben we een bijzondere specialisatie: we zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van arbeidsongeschikten met diverse culturele achtergronden, niveau en vakgebieden. Ons verhaal begon in 2003, en sindsdien zetten we ons dag in, dag uit met enthousiasme in voor een duurzamere arbeidsmarkt.

Wij zijn gestart met de begeleiding en bemiddeling voor cliënten vanuit overheidsinstanties, zo werken wij intensief samen met het UWV en verschillende Gemeenten. Onze dienstverlening is in 2003 gestart in Noord-Brabant en heeft zich vanaf 2007 landelijk uitgebreid met verschillende vestigingen. Vanaf 2008 heeft Job Solutions zich ook gericht op het werkgevers, hiermee zijn wij onder andere een sparringpartner geworden omtrent de Wet Verbetering Poortwachter en bieden wij een totaalpakket met betrekking tot verzuim.

Diversiteit, flexibiliteit en toegankelijkheid.

Onze missie en visie

Job Solutions biedt verzuimtrajecten, begeleiding en preventie. Wij geloven in inclusiviteit en dat er voor iedereen een passende plek is op de arbeidsmarkt. Dankzij onze één-op-één benadering, kennis van de arbeidsmarkt en ons sterke netwerk, zijn we in staat om snel en doeltreffend te handelen naar een duurzame oplossing voor werknemer en werkgever.

Job Solutions is dé one-stop-shop met alle voorzieningen in huis om te zorgen dat uw reintegratietraject of loopbaanbegeleiding zo soepel mogelijk verloopt zowel voor u als werkgever als voor de betrokkene. Wij werken UWV-proof met gecertificeerde adviseurs. We werken op een persoonlijke manier, omdat elke organisatie, persoon of situatie anders is. Uit de praktijk blijkt dat op maat begeleiding het meeste effect sorteert. Ook kennis en affiniteit van culturele achtergrond is van belang. Daarom heeft ons team native specialisten in diverse talen in huis. Wij ontwikkelen ons wat betreft wet- en regelgeving als loopbaan methodieken. We werken samen met UWV en hogescholen om nieuwe methodes en werkwijzen te ontwikkelen.

Meer Over ons diensten