Vacature-2

Vacature Administratief Medewerker

Functieomschrijving, wat bieden wij?
Je verzorgt de administratie behorende bij de re-integratietrajecten die wij uitvoeren voor het UWV. Je bent daarbij hét aanspreekpunt voor de collega Job Creators, opdrachtgever en klanten welke betrokken zijn bij deze trajecten.

Dat betekent dat je korte lijnen houdt met je collega’s, dossiers accuraat invoert en bijwerkt, klanten en collega’s benadert en tegelijkertijd continue op zoek bent naar mogelijkheden om hen (administratief) te ondersteunen. Ook verzorg je de reserveringen voor vergaderruimtes, verwerk je de post en beantwoord je binnenkomend telefoonverkeer op het hoofdkantoor. Daarbij vervul je een belangrijk rol in het contact naar onze opdrachtgever.

Wie zoeken wij?
Onze spin in het web

·         heeft goede kennis en vaardigheden op het gebied van MS Office

·         heeft een gezonde dosis enthousiasme om deze job aan te gaan

·         is accuraat en zorgt ervoor dat alles goed georganiseerd is

  • werkt op MBO+ werk- en denkniveau
  • weet prioriteiten te stellen
  • werkt pro-actief
  • denkt in oplossingen
  • is klantgericht en communicatief

Arbeidsvoorwaarden

  • 24 uur per week. Werkdagen bij voorkeur: maandag, woensdag en vrijdag. Werktijden van 8:30 tot 17:00. Over de werkdagen kunnen we overleggen.
  • Salarisindicatie; tussen € 2.000 en € 2.250 op basis van een fulltime dienstverband (36 uur)

Wij van Job Solutions zetten ons in voor duurzame inzetbaarheid van onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Je komt bij ons terecht in een klein, gezellig en gedreven team waar een prettige samenwerking centraal staat. We zetten er samen de schouders flink onder maar nemen ook de tijd om te ontspannen met een kop koffie of zo’n heerlijke Bossche bol. Bij ons wordt er aanspraak gemaakt op je zelfstandigheid en pro-activiteit. Je zult onder supervisie komen te werken van de office manager maar wij geloven niet in het gevoel “dat er een manager is die over je schouder meekijkt”. Je neemt zelf verantwoordelijkheid en trekt aan de bel als je ergens tegenaan loopt.

Enthousiast?

Hebben we jouw interesse gewekt? Wil jij deel uit maken van ons multiculturele team door ons aan te vullen en te versterken met jouw kleur en kwaliteiten? Mail je motivatie en CV naar info@job-solutions.nl ter attentie van Nalan Taskin. Heb je vragen en wil je meer informatie: neem vooral contact op via 088 20 50 100