Yvonne Vermeer

Over ons

Organisatie

Welkom bij Job Solutions: Samen bouwen aan een duurzame arbeidsmarkt.

Wij zijn een full-service re-integratiebureau. Al meer dan 20 jaar zetten wij ons met passie in voor een inclusieve arbeidsmarkt en onderhouden we een nauwe samenwerking met werkgevers, werknemers, het UWV, verschillende Gemeenten en branchegenoten.

Wij vormen een brug tussen werk en welzijn, waarbij we werkgevers en werknemers ondersteunen in het navigeren door de uitdagingen van verzuim en re-integratie.
We zetten onze expertise en toewijding in om samen met elk individu een loopbaan te vormen die niet alleen past bij hun vaardigheden en ambities, maar ook bijdraagt aan de maatschappij.

Met een oog voor culturele diversiteit en een hart voor persoonlijke ontwikkeling, werken we samen met onze opdrachtgevers en cliënten aan een toekomst waarin groei en voldoening centraal staan.

Ons doel is om barrières te doorbreken en ruimte te creëren voor de unieke bijdrage van iedereen.
Door onze persoonlijke, op maat gemaakte benadering, uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt, en sterk netwerk, bieden we duurzame loopbaanoplossingen die niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar ook de basis leggen voor toekomstige groei en ontplooiing.

We geloven in de kracht van inclusiviteit en zijn toegewijd aan het creëren van kansen voor iedereen.

Klanten waarderen onze begeleiding met gemiddeld een 8,5

Onze aanpak

  • Snelle trajectopname: Wij pakken trajecten binnen 48 uur op.
  • Nakomen van afspraken: Wij zijn betrouwbaar in onze beloftes.
  • Aandacht voor de mens: Oprechte belangstelling voor onze cliënten, die zich thuis voelen en doelgericht te werk gaan.
  • Groot netwerk: Groot netwerk bij werkgevers in diverse industrieën. Al meer dan 20 jaar helpen we mensen aan een nieuwe job.
  • Gecertificeerde, ervaren coaches: Onze jobcoaches zijn gecertificeerd en Noloc erkende loopbaanprofessionals.
  • Begeleiding in diverse talen: Ons team bestaat uit ervaren anderstalige coaches en bieden begeleiding in het Pools, Turks, Engels, Arabisch, Spaans, Berbers, Bulgaars, Duits, Russisch en Tsjechisch.
  • Landelijke dekking: Wij bieden ondersteuning en services in heel Nederland, zodat iedereen, ongeacht de locatie, toegang heeft tot onze expertise in re-integratie en carrièreontwikkeling.

Wij geloven dat de kracht van onze gemeenschappelijke visie ons verenigt en ons richting geeft. Het is ons streven dat iedereen bij Job Solutions zich eigenaar voelt van onze missie en trots is op het werk dat we doen, waardoor we samen een blijvende impact kunnen maken op de arbeidsmarkt en in de levens van individuen. Onze toekomst is er een van gezamenlijke inspanningen en gedeelde successen, gebouwd op de fundamenten van wederzijds respect, continue persoonlijke ontwikkeling en een niet-aflatende toewijding aan onze cliënten.