Nalan Taskin

Over ons

Organisatie

Welkom bij Job Solutions:
Samen naar een toekomstbestendige arbeidsmarkt, met perspectief op resultaat.

Bij Job Solutions vormen we al meer dan 20 jaar een brug tussen werk en persoonlijke groei. We zijn een full-service re-integratiebureau dat zich inzet voor een inclusieve arbeidsmarkt. Onze samenwerking met werknemers, werkgevers, het UWV, gemeenten en branchegenoten is gericht op het creëren van kansen voor iedereen.

Persoonlijke begeleiding en maatwerk

Bij ons sta jij centraal. We begrijpen dat re-integratie een persoonlijke en soms uitdagende reis is. Of je nu uitvalt door werkgerelateerde stress, zoals burn-out of bore-out, of door persoonlijke omstandigheden, wij staan naast je. Onze gecertificeerde coaches werken met passie en toewijding om een loopbaanpad te ontwerpen dat niet alleen aansluit bij jouw vaardigheden en ambities, maar ook je persoonlijke groei bevordert en bijdraagt aan een harmonieuze werkomgeving.

Wij begrijpen dat iedereen uniek is, en daarom zetten we ons in voor een op maat gemaakte aanpak. Onze coaches gebruiken een breed scala aan methodieken die bij jouw specifieke behoeften passen. We luisteren naar je verhaal, identificeren je drijfveren en werken samen met jou aan het realiseren van je professionele ambities. Met een divers team dat begeleiding biedt in talen zoals Pools, Turks, Engels, Arabisch, en meer, zorgen we ervoor dat communicatie nooit een barrière vormt. Onze coaches zijn niet alleen ervaren in hun vakgebied, maar ook in het bieden van een luisterend oor, het scheppen van overzicht en het bieden van richting.

Klanten waarderen onze begeleiding met gemiddeld een 8,5

Onze aanpak

  • Snelle trajectopname: We reageren snel en starten trajecten binnen 48 uur op.
  • Betrouwbaar: Onze beloften zijn stevig; wij komen ze altijd na.
  • Persoonlijke aandacht: Bij ons sta jij centraal. We bieden gerichte ondersteuning die afgestemd is op jouw individuele behoeften en uitdagingen.
  • Begeleiding in andere talen: Onze begeleiding is beschikbaar in diverse talen, waaronder Pools, Turks, Engels, Arabisch, Spaans, Berbers, Bulgaars, Duits, Russisch, Kaapverdisch-Creools en Tsjechisch. Dit garandeert dat iedereen, ongeacht taalachtergrond, optimale ondersteuning ontvangt en zich volledig begrepen voelt.
  • Groot netwerk: Groot netwerk bij werkgevers in diverse industrieën. Al meer dan 20 jaar helpen we mensen aan een nieuwe job.
  • Gecertificeerde, ervaren coaches: Onze jobcoaches zijn gecertificeerd en Noloc erkende loopbaanprofessionals.
  • Landelijke dekking: Waar je ook bent in Nederland, onze expertise is binnen handbereik.

Of je nu geïnteresseerd bent in het verkennen van nieuwe carrièrekansen of hulp nodig hebt bij het navigeren door de complexiteit van re-integratie, wij staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap.

Neem vandaag nog contact op
Ontdek in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek hoe Job Solutions je kan ondersteunen in je re-integratietraject. Wij helpen je bij het realiseren van een carrière die aansluit bij jouw ambities en mogelijkheden. Waar je ook bent in Nederland, wij zijn jouw toegewijde partner bij elke stap van je carrièreontwikkeling. Samen vinden we de weg terug naar de arbeidsmarkt met een baan die jouw professionele en persoonlijke groei bevordert. Wij zijn te bereiken via 088 – 20 50 100 of via e-mail info@job-solutions.nl.