Werkgever

Jobcoaching

Jobcoaching is een waardevol hulpmiddel om werknemers te ondersteunen bij het bereiken van succes en voldoening in hun werk. Onze ervaren jobcoaches werken nauw samen met werknemers om individuele doelstellingen te identificeren en een plan van aanpak op te stellen.

Hoe pakken we het aan?

We bieden begeleiding en ondersteuning bij het ontwikkelen van vaardigheden, het verbeteren van prestaties en het overwinnen van obstakels die de groei en het succes op de werkplek kunnen belemmeren.

Wat doen we?

Onze jobcoaching diensten omvatten het identificeren van sterke punten en ontwikkelingsgebieden, het stellen van realistische doelen, het aanleren van effectieve communicatie- en samenwerkingsvaardigheden, en het bevorderen van zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. We werken samen met de werknemer om praktische strategieën te ontwikkelen die hem of haar in staat stellen om te excelleren in de huidige functie of om stappen te zetten naar een nieuwe carrièremogelijkheid.

Naast individuele jobcoaching bieden we ook ondersteuning aan werkgevers door training en advies te geven over het creëren van een inclusieve en ondersteunende werkomgeving. We helpen bij het opzetten van effectieve begeleidingsprogramma’s en het bevorderen van een positieve bedrijfscultuur die groei en ontwikkeling ondersteunt.

Ons doel

Jobcoaching is een investering die zowel werknemers als werkgevers ten goede komt. Het helpt werknemers om hun volledige potentieel te bereiken, bevordert hun motivatie en tevredenheid, en draagt bij aan een productieve en succesvolle werkomgeving.

Khrystyna Havdyda
Heb je vragen over onze jobcoaching? Bel mij gerust 088 20 50 100
Of laat een bel mij terug verzoek achter
Bel mij terug

Wat houdt jobcoaching in?

Jobcoaching is een begeleidingsdienst die werknemers ondersteunt op hun pad naar succes en voldoening in hun loopbaan. Jobcoaches werken zij aan zij met individuen om persoonlijke doelen te definiëren en een gericht actieplan op te stellen. Coaches concentreren zich op het ontwikkelen van vaardigheden, prestatieverbetering en het overwinnen van obstakels die de professionele groei kunnen belemmeren.

Jobcoaching omvat het identificeren van sterke punten en ontwikkelingskansen, het stellen van realistische doelen, het aanleren van effectieve communicatie en samenwerking, en het opbouwen van zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. Werknemers worden geholpen om praktische strategieën te ontwikkelen. Om vervolgens uit te blinken in hun huidige rol of stappen te zetten naar nieuwe carrièremogelijkheden.

Onze benadering gaat verder dan individuele coaching en omvat ook werkgeverstraining en -advies om inclusieve en ondersteunende werkomgevingen te bevorderen. Ons uiteindelijke doel is om werknemers te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Dit doen we door motivatie te vergroten en bij te dragen aan een productieve en succesvolle werkomgeving. Jobcoaching is een investering die zowel werknemers als werkgevers ten goede komt. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe jobcoaching uw organisatie kan versterken.

Wat is het verschil tussen een loopbaancoaching en een jobcoaching?

Het onderscheid tussen een loopbaancoach en een jobcoach ligt in hun specifieke focus en doelstellingen. Een loopbaancoach richt zich op het helpen van individuen, bij het plannen en beheren van hun carrière op de lange termijn. Ze ondersteunen bij het identificeren van passies, talenten en loopbaandoelen. Daarnaast helpen ze bij het ontwikkelen van strategieën voor loopbaanontwikkeling, zoals opleiding en netwerken.

Aan de andere kant is een jobcoach meer gericht op praktische ondersteuning op de korte termijn. Ze begeleiden en ondersteunen individuen bij het vinden, behouden of re-integreren in werk, met de nadruk op dagelijkse taken, vaardighedenontwikkeling en het overwinnen van obstakels in de huidige functie. Kortom, terwijl loopbaancoaches zich richten op de bredere carrièreplanning, richten jobcoaches zich op specifieke werkprestaties en -behoeften.