Werkgever

Krystyna Rudziewicz van Job Solutions wint prestigieuze LoopbaanPro Award 2024

15 april 2024

Job Solutions is trots om aan te kondigen dat onze collega Krystyna Rudziewicz is bekroond met de LoopbaanPro van het Jaar 2024 Award. Deze eervolle onderscheiding werd uitgereikt tijdens het Noloc Kennisfestival op 15 april, een jaarlijks evenement dat het belang van professionele loopbaanbegeleiding en ontwikkeling in de schijnwerpers zet.

Krystyna, bekend om haar onuitputtelijke toewijding aan de re-integratie van individuen uit diverse culturele achtergronden, zoals Polen, Russen, Tsjechen en Slowaken, heeft deze prestigieuze erkenning ontvangen voor haar uitmuntende bijdrage aan de Nederlandse arbeidsmarkt. Haar vermogen om bijna elk project te leiden tot succesvolle plaatsingen (minstens 90% succespercentage) heeft haar onderscheiden als een toonaangevende figuur binnen de loopbaanprofessional gemeenschap.

Een visie die inspireert

Krystyna’s benadering van loopbaancoaching overstijgt de traditionele methodes. Haar filosofie, “Een goede coach maakt zich overbodig, waarna de klant levenslang openstaat voor nieuwe ontwikkelingen”, onderstreept het belang van zelfredzaamheid en levenslang leren. Dit zijn waarden die wij bij Job Solutions hoog in het vaandel dragen, continu strevend naar duurzame resultaten die zowel de individuele cliënt als de brede gemeenschap ten goede komen.

De LoopbaanPro Awards, georganiseerd door Noloc, erkennen de essentiële, doch vaak onderbelichte bijdrage van professionals zoals Krystyna, die op de achtergrond maar zeer effectief anderen helpen met hun carrièrepaden.

Bijdragen aan een inclusieve en duurzame arbeidsmarkt

Bij Job Solutions vormen we al meer dan 20 jaar een brug tussen werk en persoonlijke groei, gedreven door ons credo “Perspectief op resultaat”. Wij geloven in het creëren van kansen voor zowel werkgevers als werknemers door effectieve loopbaanbegeleiding en integratiediensten aan te bieden. Het verhaal van Krystyna is een inspirerend voorbeeld van onze missie in actie.

Voor meer inzicht in wat goede loopbaancoaching inhoudt, en de impact die dit kan hebben op zowel individuen als de samenleving, verwijzen we u naar een recent artikel van Werf&, waar de waarde van ons vakgebied nader wordt beschouwd.

Neem contact op

Wilt u meer weten over hoe Job Solutions u of uw organisatie kan helpen? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kunnen we de beste weg vooruit vinden voor uw carrière of organisatie.

📞 088 – 20 50 100 | 📧 info@job-solutions.nl

De LoopbaanPro Awards, georganiseerd door Noloc.