Aneta Ajnenkiel

Professional

Aneta Ajnenkiel

“Een schip dat in een haven staat is veilig, maar schepen zijn niet gebouwd om in havens te staan” John- Augustus Shedd

Dit is mijn levensmotto. Als de Job Creator ben ik gepassioneerd in creëren. Uitvoeren van UWV-trajecten en 2 Spoortrajecten. Aangezien ik de Poolse taal en cultuur ken, steun ik mijn landgenoten in het bereiken van hun doelen.  Mijn specialiteit als coach is dat ik snel een vertrouwensband op kan bouwen met een klant. Dit zorg ervoor dat een klant kan open zijn naar mij toe waardoor ik kan veel tijd besparen en snel een actie kan ondernemen. Het geeft mij energie en veel voldoening als ik een succesvol traject mag afsluiten.

Ik heb een ruime ervaring in het werken met mijn landgenoten. Sinds 2007 ben ik actief werkzaam als coach, adviseur, begeleider op het gebied van sociaal – maatschappelijk, emigratie en gerelateerde problematiek, werk in emigratie, multiculturaliteit en re-integratie met een nieuw land. Sinds 2018 is mijn specialisme het verzuim van arbeidsmigranten, ziek zijn en terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Wat is jouw tip voor: Meer plezier in werk?

Flexibiliteit en oneindige mogelijkheden om mensen te helpen.

Wat maakt jouw werk leuk?

Elke dag is anders waarbij ik weer nieuwe mensen mag helpen naar duurzame arbeidsmogelijkheden.

Hobby’s: waar krijg jij energie van?

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in culturele diversiteit.

In privé context, wat maakt jou gelukkig? Waar geniet je van? 

Privé breng ik graag tijd door in de natuur, ben ik geïnteresseerd in plantkunde en kruidenkunde, wereldkeukens en astrologie. Ik bezoek graag verschillende soorten restaurants met allerlei gerechten, waar ik graag diverse specerijen en kruiden uitprobeer.

Aneta Ajnenkiel