Monika Zmuda

Professional

Monika Zmuda

Ik geloof dat ieder mens begint als een blanco blad, waarvan de ervaringen het portret van wie ze vandaag zijn schilderen. Als een ervaren re-integratie coach is het mijn passie om anderen te laten zien dat iedereen uniek is, en dat de ervaringen die mensen momenteel doormaken slechts het gevolg zijn van hun verleden, overtuigingen en bewuste of onbewuste gedachten.

Mijn missie is om mensen te helpen door middel van zelfonderzoek, om bewuster te worden van hun emoties en deze te leren beheersen. Dit stelt hen in staat om weloverwogen keuzes te maken en een gewenste toekomst te creëren. Met mijn ervaring als trainer in de sportbranche, benadruk ik het belang van de connectie tussen lichaam en brein, en ik laat mijn klanten zien hoe deze verbinding cruciaal is voor hun welzijn.

Met al mijn kennis en ervaring ben ik toegewijd aan het helpen van mensen om in beweging te komen op elk aspect van hun leven. Samen kunnen we werken aan het kleuren van dat blanco blad met de tinten van groei, empowerment en succes. Laten we samen aan jouw reis beginnen.

Wat is jouw tip voor: Meer plezier in werk?

Maak kracht van je zwaktes door ze te omarmen, zodat je je kunt concentreren op waar je echt goed in bent.

Wat maakt jouw werk leuk?

Wat mijn werk leuk maakt, is de voldoening van het positieve verschil dat ik maak in het leven van anderen. Het gevoel dat ik iemand heb geholpen om weer te lachen en hoop te vinden voor de toekomst is onbetaalbaar. Daarnaast waardeer ik de ondersteuning en gezelligheid van mijn sympathische en empathische collega’s enorm. Dit maakt mijn werk meer dan alleen een baan; het is mijn passie.

Hobby’s: waar krijg jij energie van?

Als fitness trainer is sport een rode draad in mijn leven, niet alleen als actieve beoefenaar, maar ook vanuit sociaal en professioneel oogpunt. Ik ben ook dol op lezen, vooral thrillers en boeken die de menselijke geest en het brein bestuderen. Daarnaast verdiep ik me in bewustzijn en Spirituele Wetten via podcasts, cursussen en meditatie. Reizen is een passie van me, maar je vindt me vaak in de keuken, waar ik graag experimenteer en nieuwe recepten bedenk.

In privé context, wat maakt jou gelukkig? Waar geniet je van? 

De gezondheid en het geluk van mijn gezin en dierbaren staan voorop in mijn leven. Samen quality time doorbrengen, zoals uitgaan, reizen, samen eten of mijn geboorteland Polen bezoeken, brengt me veel plezier. Diepe gesprekken met vrienden en leuke meidenavonden zijn ook momenten waar ik enorm van geniet. Ik ben vooral overtuigd dan plezier en geluk vind je in jezelf.

Monika Zmuda