Nalan Taskin

Professional

Nalan Taskin

Als oprichter en financieel directeur van Job Solutions ben ik al 20 jaar toegewijd aan het begeleiden van mensen naar een duurzame arbeidsmarkt. Mijn ondernemersgeest en toewijding aan onze visie hebben ons naar succes geleid. Samen met ons team en onze gewaardeerde klanten bouwen we voort op twee decennia van empowerment en kijken we uit naar de toekomst.

Wat is jouw tip voor: Meer plezier in werk?

Als het gaat om meer plezier in je werk, zou ik zeggen: vergeet niet om een vleugje avontuur toe te voegen aan je dagelijkse routine! Of het nu gaat om het ontdekken van nieuwe projecten, het aangaan van uitdagingen of gewoon het creëren van een positieve sfeer op de werkvloer, avontuur brengt vaak het plezier terug in je werk. Dus, ga op zoek naar die kleine avonturen in je professionele reis en geniet van de rit!

Wat maakt jouw werk leuk?

Wat mijn werk echt leuk maakt, is de mogelijkheid om elke dag nieuwe uitdagingen aan te gaan en mensen te helpen hun doelen te bereiken. Het werken met mensen en het zien van hun groei en succes is ongelooflijk bevredigend. Elke dag is anders, vol nieuwe kansen en situaties die me uitdagen en mijn werk fris en boeiend houden. De combinatie van deze factoren maakt mijn werk voor mij zinvol.

Hobby’s: waar krijg jij energie van?

Hobby’s zijn voor mij een waardevolle bron van energie en vreugde. Reizen is mijn manier om nieuwe culturen en plaatsen te ontdekken, en het geeft me een frisse kijk op de wereld. Lezen is mijn venster naar andere werelden en een manier om voortdurend te leren. Dieren brengen onvoorwaardelijke vreugde in mijn leven, en tijd met hen doorbrengen is altijd verheffend. Tennis, ten slotte, is mijn uitlaatklep voor fysieke energie en competitie, en het houdt me in vorm en scherp. Mijn hobby’s brengen balans en vitaliteit in mijn leven.

In privé context, wat maakt jou gelukkig? Waar geniet je van? 

In mijn persoonlijke leven zijn er verschillende dingen die me gelukkig maken en waar ik echt van geniet. Het doorbrengen van tijd met mijn familie is een kostbare bron van vreugde. Samen creëren we mooie herinneringen en versterken we onze band. Het ontdekken van nieuwe culturen geeft me een gevoel van verwondering en verrijkt mijn leven met diverse perspectieven. Wandelen in de natuur met mijn hond is voor mij een bron van gemoedsrust. De eenvoud van de natuur en het gezelschap van mijn trouwe viervoeter brengen rust en voldoening in mijn leven.

Nalan Taskin