Professional

Zaida Silva

Als een ervaren re-integratie- en loopbaancoach met een achtergrond in International Business, psychologie en al bijna twintig jaar toewijding aan persoonlijke ontwikkeling, ben ik gepassioneerd om individuen te begeleiden naar hun innerlijke geluk en succes. Met mijn meertalige vaardigheden en uitgebreide ervaring in internationale zakelijke omgevingen, bied ik een unieke en creatieve benadering om carrièrekansen vanuit verschillende invalshoeken te ontdekken en te benutten.

Wat is jouw tip voor: Meer plezier in werk?

Mijn tip om meer plezier in je werk te vinden, is om je te richten op wat je echt inspireert en energie geeft. Ontdek je eigen gaven/talenten en passies/interesses, en probeer manieren te vinden om deze in je dagelijkse werkzaamheden te integreren. “Door te doen waar je goed in bent en te streven naar wat je echt inspireert, kun je meer plezier vinden in je werk.”

Wat maakt jouw werk leuk?

Wat mijn werk echt leuk maakt, is de dubbele rol die ik vervul. Als re-integratie- en loopbaancoach krijg ik de kans om cliënten te begeleiden bij het ontdekken van hun innerlijke kracht en geluk, wat bijdraagt aan hun persoonlijke en professionele groei. Als manager geniet ik van het begeleiden en coachen van mijn mede-JobCreators, het stimuleren van creatieve denkprocessen en het vinden van oplossingen die zowel onze organisatie als onze klanten ten goede komen.

Hobby’s: waar krijg jij energie van?

Mijn hobby’s zijn echt een weerspiegeling van wie ik ben en waar ik energie van krijg. Ik ben ongelofelijk leergierig en nieuwsgierig van aard, dus ik ben voortdurend bezig met het verkennen van verschillende vraagstukken en het ontdekken van nieuwe kennis. Daarnaast vind ik fitnessen belangrijk, omdat het me fit en gezond houdt. In mijn vrije tijd lees ik graag, geniet ik van een avondje uit in de bioscoop, reis ik graag naar nieuwe bestemmingen om nieuwe ervaringen op te doen, en vind ik het heerlijk om te dansen en naar muziek te luisteren. Ook creatief bezig zijn met de nieuwste gadgets, een logo maken of een video editen vind ik heel leuk.

Maar als je me echt wilt verrassen, kun je me blij maken met een stukje red velvet cake en een diepgaand gesprek. 😀

In privé context, wat maakt jou gelukkig? Waar geniet je van? 

Ik geniet ervan tijd door te brengen met mijn gezin: mijn partner ondersteunen terwijl hij groeit in zijn dromen en ondernemingen, mijn dochter zien opgroeien tot een leuk, lief en supergrappig individu, en mijn hond zien glimlachen als ik thuis kom (ja, mijn hond glimlacht echt). Tijd doorbrengen met de rest van mijn dierbaren en wandelen op een zonnige dag in de natuur zijn ook dingen waar ik van hou onder anderen.