Professional

Cafer Inceoglu

Als toegepast psycholoog heb ik een ruime ervaring in het begeleiden en coachen mensen van jong tot oud uit verschillende culturen begeleid o.a. in het helder krijgen van persoonlijke doelen en om de regie over het eigen leven (weer) te nemen. Met mijn brede theoretische en praktische kennis van psychologie en cultuursensitief werken ben ik goed onderlegd om mensen een stapje verder bij hun zelfgekozen doel te brengen. Deze kennis en vaardigheden gebruik ik dagelijks in mijn werk als re-integratiecoach.

Wat is jouw tip voor: Meer plezier in werk?

Mijn tip voor plezier in je werk is dat je over goede zelfkennis beschikt, werk kiest dat bij je eigen kernwaarden past, en actief je loopbaan vormgeeft door keuzes te maken die je dichter bij je doelen brengen.

Wat maakt jouw werk leuk?

De interactie met mensen en de mensen weer hoop, zelfvertrouwen en energie geven om hun loopbaan zelf bewust en actief vorm te geven vind ik leuk. Mensen regisseur laten worden van hun eigen leven geeft mij voldoening.

Hobby’s: waar krijg jij energie van?

Hobby’s waar ik energie van krijg zijn o.a. fitness en het lezen van psychologie- en filosofieboeken waardoor ik meer kennis en inzicht krijg over het verklaren van menselijk gedrag. Ik vind ik het leuk om een leven lang te leren en dingen vanuit een kritisch wetenschappelijke bril te bekijken.

In privé context, wat maakt jou gelukkig? Waar geniet je van? 

In mijn privéleven geniet ik het meest van quality time doorbrengen met mijn dierbaren. Of het nu gaat om een gezellige avond met vrienden, een ontspannen dag met familie of gewoon even tijd voor mezelf om te ontspannen. Daarnaast kan ik echt genieten van kleine dingen zoals een mooie zonsondergang, een goed boek lezen of lekker koken.