Yvonne Vermeer

Professional

Yvonne Vermeer

Als loopbaancoach heb ik meer dan 20 jaar ervaring als gesprekspartner van zowel werkgevers als werknemers. Met veel enthousiasme ga ik op ontdekking naar wat mensen écht willen, ik moedig mensen aan zich te ontwikkelen en concrete stappen te zetten. Daarvoor zoek ik graag de samenwerking op met alle betrokkenen en gebruik ik soms een vleugje humor. Iemand daadwerkelijk zien groeien als persoon is voor mij een kers op een taart!

Wat is jouw tip voor: Meer plezier in werk?

Geniet van kleine of grote successen en laat anderen daarvan meegenieten.

Wat maakt jouw werk leuk?

De vrijheid waarmee ik werkzaamheden kan uitvoeren, de diverse contacten, leren van en gezelligheid met collega’s. Een fijne werksfeer met een combinatie van hard werken en plezier maken. Daarnaast heb ik het idee dat ik hier helemaal mezelf mag zijn, hoe “prettig gestoord” ik soms ook kan zijn.

Hobby’s: waar krijg jij energie van?

Muziek luisteren op de radio of naar bandjes kijken in een café of op een klein muziekfestival. Ik ben verzot op denksport (cryptogrammen, gezelschapsspelletjes, quizzen op tv). Sinds meer dan 15 jaar ben ik lid/teamcaptain van een pub-quizteam. Een wandelingetje maken en films kijken met vrienden.

In privé context, wat maakt jou gelukkig? Waar geniet je van? 

Ik vind het belangrijk om te genieten van kleine dingen in het leven: Samenzijn met familie of vrienden, gezelligheid, mijn twee katten, mijn hobby’s.

Yvonne Vermeer