Żaklina Melis

Professional

Żaklina Melis

Als Job Creator met een achtergrond als recruiter, beschik ik over uitgebreide ervaring in het samenwerken met mensen van diverse culturele achtergronden. Mijn vermogen om mensen te motiveren, hun ware kwaliteiten te ontdekken en hen te helpen deze optimaal te benutten, stelt me in staat om nieuwe mogelijkheden te creëren en individuen te inspireren om te dromen van een betere toekomst. Met mijn kennis en expertise ben ik in staat om kansen te scheppen en mensen te ondersteunen bij het verwezenlijken van hun carrièredoelen.

Wat is jouw tip voor: Meer plezier in werk?

Het besef dat je door jouw werk iemand anders zijn leven kan opvrolijken, laten zien dat er mogelijkheden zijn waar ze zelf niet over hebben nagedacht, dat je als het ware een lichtpunt bent voor iemand.

Wat maakt jouw werk leuk?

Wat mijn werk leuk maakt, is de diversiteit ervan. Ik kom in contact met verschillende mensen met diverse uitdagingen en behoeften, wat elke dag uniek maakt. Het vermogen om te helpen en een verschil te maken in het leven van anderen is een bron van voldoening en vreugde.

Hobby’s: waar krijg jij energie van?

Ik krijg energie van spirituele activiteiten, zoals gebed, het bijwonen van de mis, en aanbidding van het Allerheiligste Sacrament.

In privé context, wat maakt jou gelukkig? Waar geniet je van? 

Ik geniet van veel dingen: wandelingen met mijn hond, koken voor vrienden, tijd doorbrengen met mijn familie, nieuwe landen bezoeken en nieuwe bezienswaardigheden in Nederland ontdekken, en me verdiepen in een goed boek, meestal een biografie van een heilige.

Żaklina Melis